Ποια είναι η Ανάγκη

Η εποχή του Κορωνοϊόυ που ζούμε σήμερα, έχει δημιουργήσει νέες επιτακτικές ανάγκες ειδών, όπως πχ. η συνεχής προμήθεια Μασκών. Έτσι, συχνότατα μας συμβαίνει να μη μπορούμε να βρούμε Μάσκα, την ώρα και στο μέρος που τη χρειαζόμαστε. Ιδανική λύση θα αποτελούσε η διάθεσή τους από διάσπαρτους Αυτόματους Πωλητές. Οι κλασικοί όμως Πωλητές σήμερα είναι ογκώδεις, έχουν μεγάλο βάρος, είναι δύσκολοι στην εγκατάσταση και κυρίως είναι ακριβοί.

Η Λύση της Techzone

Η Techzone δίνει σήμερα τη λύση με τη PharmaSHOP24, μια σειρά νέων Mini Μοντέρνων Αυτόματων Πωλητών Μάσκας, που τοποθετούνται εύκολα σε κάθε τοίχο κι επιτρέπουν στο πελάτη να αγοράσει εύκολα τη Μάσκα του, αγγίζοντας την Οθόνη Αφής 18,5" που διαθέτει.

ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

coronavirus mask vending machineΟ Πωλητής έχει μικρό μέγεθος κι έτσι εγκαθίσταται εύκολα αλλά κυρίως δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, που συνήθως δεν υπάρχει διαθέσιμος. Έτσι μπορείτε να τον τοποθετήσετε ακόμη και στη Βιτρίνα σας, χωρίς να σας την καλύπτει (όπως θα έκανε ένας κλασικός Πωλητής).

Δυνατότητα Αυτόματης Θερμομέτρησης του Πελάτη για την Ανίχνευση Πυρετού

Image

ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

 

> Δέχεται πληρωμή με Κέρματα
> Δέχεται πληρωμή με Χαρτονομίσματα
> Δέχεται πληρωμή με Τραπεζική Κάρτα
> Μπορεί να δίνει και Ρέστα
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

Ο PharmaShop24 είναι ο μόνος στη κατηγορία του σήμερα, που διαθέτει εντυπωσιακή  έγχρωμη Οθόνη, η οποία προβάλλει Διαφημιστικά Βίντεο για τα προϊόντα σας ή Πληροφρίες  (πχ. Μέτρα Προστασίας για COVID19), εντυπώσιάζοντας και προκαλώντας τον κάθε διερχόμενο πελάτη να πλησιάσει!

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

Αν επιλέξετε η οθόνη να είναι αφής, αλλάζει εντελώς η λειτυργία του Πωλητή, εφόσον ο πελάτης επιλέγει το προϊόν του αγγίζοντας την οθόνη, όπως όταν αγοράζει από ένα eshop στο Κινητό του. Το περιβάλλον είναι πολύ εντυπωσιακό και φιλικό προς τον πελάτη (θυμίζει κινητό).

Image
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ

Φυσικά, εκτός από τις Μάσκες, ο Πωλητής μπορεί να πουλάει ταυτόχρονα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης & υγιεινής, όπως Αντισηπτικά, Προφυλακτικά, Σερβιέτες, Παυσίπονα, Οδοντόκρεμες, κλπ.

Στο εξωτερικό είναι πολύ δημοφιλής γιατί δίνει άμεση λύση εξυπηρέτησης για βασικά προϊόντα, σε χώρους που δεν υπάρχουν (ή είναι κλειστά) τα αντίστοιχα καταστήματα, φυσικά όλο το 24ωρο.

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ- ΚΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ

 

Ο Πωλητής διαθέτει ένα Έξυπνο Πρόγραμμα Διαχείρισης που σας επιτρέπει να ενημερώνεστε (πχ. υπόλοιπο Μασκών, Έσοδα) αλλά και να τον ρυθμίζετε (πχ. να ανεβάζετε Νέες Διαφημίσεις) από μακρυά, ακόμη και από το Κινητό σας.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, όταν έχετε εγκαταστήσει Δίκτυο Μικρών Πωλητών.

Image
Image

ΜΙΝΙ & ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

 

Εκτός της mini έκδοσης, υπάρχει διαθέσιμη κι επιδαπέδια έκδοση, η οποία δε χρειάζεται στήριξη σε τοίχο. Μάλιστα, αυτό ειδικά το μοντέλο, μπορεί να λειτουργήσει ουσιαστικά και ως φορητό, εφόσον δεν χρειάζεται να πακτωθεί στο έδαφος, όπως γίνεται στους κλασικούς Πωλητές της αγοράς

ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Δημιουργήστε εύκολα ένα έξυπνο Δίκτυο Πωλητών PharmaShop24, για Μάσκες & Προϊόντα Πρώτης Ανάγκης, που λόγω του σχεδιασμού τους, μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε κάθε είδους χώρο (πχ. μπροστά στη Βιτρίνα σας, σε Mall, σε Καταστήματα, σε Φαρμακεία, κλπ). Θα μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τους Πωλητές από το κινητό σας και θα αποκομίζετε σταθερά έσοδα, τόσο από τα Είδη που πωλούν, όσο και από τις Διαφημίσεις, χωρίς σχεδόν καθόλου έξοδα.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις που θα ανεβάσουν την επιχείρησή σας σε άλλο επίπεδο

+30 210 9373151 Δευ - Παρ 09:00-17.00 info@techzone.gr