Το Smart Vitrine είναι ένα έξυπνο καινοτομικό σύστημα που θα ενισχύσει σημαντικά την επιχείρησή σας, στο μέτωπο της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Αυτόνομη Απολύμανση Χεριών

Προσφέρετε στους Επισκέπτες σας Απολύμανση Χεριών και συγχρόνως περάστε τα διαφημιστικά spots που επιθυμείτε μέσω της ενσωματωμένης οθόνης

CleanHand

hand sanitizer

Στην εποχή του κορωνοϊού, η συχνότατη απολύμανση των χεριών με αντισηπτικό είναι πλέον καθεστώς.

Κάθε είδους επιχείρηση έχει στο χώρο της μπουκάλια με αντισηπτικά.

Τα κοινά όμως μπουκάλια αντισηπτικών, αφενός είναι πλαστικά & χωρίς design (εντελώς αταίριαστα με την εικόνα της επιχείρησης) κι αφετέρου δυσαρεστούν τους πελάτες που καλούνται να αγγίξουν κάτι που το έχουν αγγίξει ήδη εκατοντάδες μολυσμένα χέρια.

Image

Μοναδική Καινοτομία - Απολύμανση & Διαφήμιση

 

> Χωρίς άγγιγμα
> Μεγάλη χωρητικότητα
> Έξυπνη διαφήμιση
> Πολλά μοτίβα διαφήμισης
> Έξυπνη διάδραση
> Εύκολη ενημέρωση διαφημίσεων
ΕΞΥΠΝΟ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΤΕ

Το CleanHand είναι ένα έξυπνο καινοτομικό σύστημα που επιλύει όλα τα παραπάνω. Λειτουργεί ανέπαφα, χωρίς να το αγγίξετε, εφόσον διαθέτει ειδικό Αισθητήρα που αντιλαμβάνεται τα χέρια που έχουν πλησιάσει και ρίχνει προκαθορισμένη ποσότητα αντισηπτικού σε Υγρό, Ζελ ή Αφρό.

ΕΞΥΠΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ -ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ

Το CleanHand διαθέτει Μεγάλη Χωρητικότητα Αντισηπτικού 3600ml, στη μορφή που θέλετε. Μάλιστα, μετά από κάθε χρήση υπολογίζει το διαθέσιμο υπόλοιπο και σας ενημερώνει απομακρυσμένα ακόμη και στο κινητό σας, προκειμένου να φροντίσετε να επαναγεμιστεί. Έτσι, αν έχετε πχ. μια αλυσίδα από Café, με μια ματιά στο κινητό σας, μπορείτε να διαπιστώσετε πόσες ακριβώς δόσεις έχουν μείνει στο καθένα, όπου κι αν βρίσκεστε!

2 ΣΕ 1: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΙ ΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ

Με τη πανδημία του κορωνοϊού πλέον, μέσα σε κάθε επιχείρηση, το αντισηπτικό είναι το μόνο σημείο που θα επισκεφτούν ΟΛΟΙ οι πελάτες και μάλιστα παραπάνω από μία φορές, παραμένοντάς μπροστά του για κάποια δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο που θα μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε διαφημιστικά ! Το CleanHand διαθέτει πάνω του μια εντυπωσιακή LCD Οθόνη 21.5” Υψηλής Ανάλυσης FullHD, η οποία μπορεί να προβάλει εντυπωσιακά τόσο Ενημέρωση για τον κορωνοϊό & πλύσιμο χεριών, όσο και Διαφημίσεις των προϊόντων σας, που σίγουρα θα τις προσέξει ΚΑΘΕ πελάτης, όση ώρα βάζει αντισηπτικό στα χέρια του!

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΟΤΙΒΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

Το CleanBook σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μοτίβο διαφήμισης από ανεξάρτητα παράθυρα πάνω στην οθόνη που το καθένα θα μπορεί να προβάλλει συνεχόμενα βίντεο ή φωτογραφίες με τα προϊόντα σας, καθώς και κυλιόμενα κείμενα με Προσφορές, Τελευταία Προϊόντα, Ειδήσεις, Widgets Καιρού, κλπ. Μάλιστα μπορείτε να δημιουργήσετε όσα τέτοια διαφορετικά μοτίβα θέλετε τα οποία μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ τους.

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΔΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

Το CleanBook μπορεί να προβάλει ένα ολόκληρο πρόγραμμα διαφημίσεων & ενημερώσεων.

Όμως είναι αρκετά έξυπνο ώστε, μόλις αντιληφθεί ότι κάποιος πλησίασε τα χέρια του, σταματά το κανονικό πρόγραμμα προβολής και δείχνει στον πελάτη μια ειδική ενημέρωση, όση ώρα απολυμαίνει τα χέρια του.

Έτσι πχ. μπορεί να του δείχνει τότε οδηγίες απολύμανσης ή ακόμη και να του δείχνει ένα νέο προϊόν που θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα το δουν ΟΛΟΙ οι πελάτες!

ΕΥΚΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ – ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι δεν απαιτείται PC και ειδικό Λογισμικό για να δημιουργήστε και να στείλετε τις Διαφημίσεις σας στα CleanBook σας. Μπορείτε να το κάνετε πανεύκολα, με χρήση ειδικού online Λογισμικού (Cloud), από όπου κι αν είστε … ακόμη και με το Κινητό σας!

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ INFOKIOSK ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Το CleanBook προαιρετικά μπορεί να διαθέτει οθόνη Αφής (αντί της απλής), έτσι ώστε να επιτρέπει στον Πελάτη να μπορεί να την αγγίζει ώστε να ψάχνει ακριβώς τις πληροφορίες που θέλει να μάθει, όπως ακριβώς θα έκανε και σε ένα κλασικό Διαδραστικό Infokiosk.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΑΦΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ

Το CleanHand τοποθετείται εύκολα σε οποιοδήποτε τοίχο. Προαιρετικά μάλιστα, μπορεί να διαθέτει και ειδική Επιδαπέδια Βάση ώστε να το τοποθετήσετε εύκολα οπουδήποτε και να είναι φορητό.

Το CleanHand είναι απαλού λευκού χρώματος. Αν όμως το επιθυμείτε, μπορεί να σας παραδοθεί βαμμένο στα χρώματά σας και με το λογότυπο της εταιρείας σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Απομακρυσμένη Μέτρηση

Απομακρυσμένη Μέτρηση Θερμοκρασίας με Τεχνητή Νοημοσύνη (Χωρίς Ανάγκη Αγγίγματος). Υπέρυθρη Διφασματική

Image
Image
Image

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις που θα ανεβάσουν την επιχείρησή σας σε άλλο επίπεδο

+30 210 9373151 Δευ - Παρ 09:00-17.00 info@techzone.gr